CommerceDesign_Logo.png
 

Forks Market Food Hall

Architect: Number TEN Architectural Group

2017 Grand Jury Prize & People's Choice Winner

A hard-to-miss destination within The Forks that appeals to many. This newly refined space is versatile, bright and inviting - contributing to their vision of creating a meeting place. Historic elements are maintained and tied together with new black detailing and signage to create a modern look. 

Forth Cafe

Designer: Jonas Klock

2017 Grand Jury Prize Winner

The unique mixed programming and sense of community in this space is maximized by its well designed layout. At the bar in the basement level, the play with light and shadow creates an element of surprise and brings a unique experiential quality to a small yet intimate space. 

La Roca

Interior Design: LM Architectural Group & Environmental Space Planning

2017 Grand Jury Prize Winner

La Roca is an intriguing and bold space with great street appeal. The combination of wood, lighting and a strong branding presence, presents an elegant dining space. The well thought out design creates a sophisticated atmosphere that enhances the overall dining experience.

Pizzeria Gusto

Architect: BLDG Architecture Office

2017 Grand Jury Prize Winner

A well designed space that complements its River Heights context. The combination of white features and different types of wood creates an elegance atmosphere. Versatile seating options and natural lighting offers a comfortable and flexible space for diners. 

River City Collision Centre

Architect: Public City Architecture

2017 Grand Jury Prize Winner

A stunning design that is eye catching on one of Winnipeg’s major thoroughfare. Standing apart from the average auto body shop, the space focuses on transparency and openness through the use of glass. A well organized layout maximizes work efficiency while enhancing customer communication. 

Thom Bargen

Architect: Architect: Sputnik Architecture

2017 Grand Jury Prize Winner

The simple, yet effective design of this space, revitalizes the streetscape. The use of plants in combination with wood and white features creates a feeling of warmth and comfort. The elegance of the front counter is highlighted with brass detailing and marble. 

WPG Cycle

Interior Design: Fenwick & Company Interior Design

2017 Grand Jury Prize Winner

WPG cycle is a trendy and attractive space that evidently enhances the full experience of indoor cycling. White walls and natural lighting create a calm and relaxing atmosphere in the lobby. As a contrast, black walls, colour changing LED lights and a disco ball are cleverly used within the cycling studio.